En Landsfinale handler om mere enn bare å kjøre fort med bil – vi skal også ha det kuult sosialt! Vi kjører derfor dobbel moro, med bankett/kickoff fredag og eget liveshow med middag lørdag! Vi oppfordrer alle førere til å ta med seg hele teamet- og alle supporterne og blir med på festen!
Fredag – Bankett/kickoff
Fredag under banketten skal deltagerne presenteres, og startrekkefølgen for 1. omgang trekkes! Vi rigger i stand til fest på Fremo Leir, som ligger kun tre minutters gange fra banen og campingen.   Arrangementet gjennomføres på deltagernes premisser, og ledes av selveste «Laban-gjengen».  Vi garanterer at dette ikke blir kleint – kun stas!

Banketten er gratis for deltagerne, og har en pris på 425,- per stk for andre som vil ta del i festen - prisen inkluderer tacobuffet og en drikke til hver.
Lørdag – Liveshow med middag
I tillegg til den tradisjonelle banketten på fredagskvelden er vi glade for å kunne meddele at Labanpodden stiller med liveshow i den samme hallen på lørdagskvelden, med tilhørende middag. 
Labanshow og middag på lørdag har en pris på 325,- per stk - prisen inkluderer gryte og show.

NB!
Dersom du ønsker å være med begge kveldene får du en pakke til 700,- som sikrer deg to kvelder med god mat og underholdning. 

Påmelding
Fyll ut skjema under, velg ønsket produkt og betal korrekt beløp til Vipps-nummer 106480

Påmeldingsskjema for deltagere

Påmeldingsskjema for øvrige